Rotary steunt Wings for Aid: koop nu kaarten voor het unieke benefiet-concert in de Oudheusden Kazerne in Hilversum!

 

Koop je kaarten via ticketservice

 

Wees er op tijd bij, er is een beperkt aantal plaatsen!

 

 

Waarom?

Behalve het beleven van een prachtavond steunt u met uw komst Wings for Aid. Wings for Aid heeft voor humanitaire organisaties een systeem ontwikkeld om met ‘zelfsturende hulpdrones’ grote aantallen pakketten met hulpgoederen af te leveren in moeilijk bereikbare gebieden. Zodoende kunnen mensen in nood worden geholpen.

Met de opbrengst van het concert wordt de eerste productie van de slimme ‘valdoos’ mogelijk.

 

De stichting werkt intensief samen met het Rode Kruis, het Wereld Voedsel Programma, universiteiten en het bedrijfsleven.

 

Lees verder…

 

Wings for Aid

Mensen in nood zijn vaak lastig bereikbaar. Denk aan de aardbevingen in Haiti en Nepal. Stichting Wings for Aid heeft voor humanitaire organisaties een systeem ontwikkeld om met ‘zelfsturende hulpdrones’ grote aantallen pakketten met 20kg hulpgoederen af te leveren en op deze wijze “the last mile” in hulpverlening te overbruggen. Wings for Aid werkt intensief samen met het Rode Kruis, het Wereld Voedsel Programma, universiteiten en het bedrijfsleven en is gevestigd in Hilversum. wingsforaid.org

 

Tim Kliphuis Trio

De Nederlandse violist Tim Kliphuis en zijn musici Nigel Clark (gitaar) en Roy Percy (bas) vormen met een mix van gypsy jazz, klassiek en folk wereldwijd een van de bekendste crossover-groepen. De eerste cd ‘Reflecting the Seasons’  leidde zelfs tot een optreden voor het koningspaar. In dit unieke benefietconcert speelt het Tim Kliphuis Trio met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Dat wil je niet missen!

 

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is één van de drie militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. Het orkest verzorgt de muziek bij militaire ceremonies, staatsaangelegenheden en geven bijzondere relatieconcerten. Nergens ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in een orkest. Resultaat: symfonische popmuziek met ‘een krachtige groove en een vette beat’. Met dit concert geeft de Koninklijke Luchtmacht wederom een prachtige invulling aan haar betrokkenheid bij Wings for Aid.

 

Rotary

Dit benefietconcert is een initiatief van Rotary Club Wijdemeren, in samenwerking met het Tim Kliphuis trio, het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en de Korporaal van Oudheusden Kazerne in Hilversum.

Rotary helpt Wings for Aid: met de opbrengst worden de gevleugelde Wings for Aid valdozen verder ontwikkeld en gereed gemaakt voor de eerste test-projecten in verschillende landen. Deze projecten worden uitgevoerd in samenwerking met o.a. het Rode Kruis, het Wereld Voedsel Programma en USAID.

 

Locatie:

Korporaal van Oudheusden Kazerne

Noodweg 37

1213 PW Hilversum

 

Datum en tijd:

Vrijdag 1 december 2017

Aanvang concert: 20:30 stipt,

koffie en thee vanaf 20:00

 

Kaarten:

Kaarten voor dit unieke ‘Jazzy’ concert op het Kazerne-terrein in Hilversum op vrijdagavond 1 december 2017 kosten € 35,- per stuk, incl. koffie/thee en een drankje na afloop.

 

Bestel je kaarten nu via: ticketservice